Yayık Ayranı (1LT) - İyisi Organik

89 TL

İyisi'nin katkısız tüm ürünleri Eskitadında.com'da. İçimizi ferahlatan,tam yağlı geleneksel yayık ayranı... Çiftliğimizde sadece doğal beslenen ve gönüllerince otlayan süt ineklerimizin...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

İyisi'nin katkısız tüm ürünleri Eskitadında.com'da.

İçimizi ferahlatan,tam yağlı geleneksel yayık ayranı...

Çiftliğimizde sadece doğal beslenen ve gönüllerince otlayan süt ineklerimizin tertemiz ve yüksek kaliteli saf sütlerinden önce süzme yoğurdumuzu yapıyor; ardından yoğurdumuzu yayığımıza alıp deniz tuzu ilave ederek probiyotik yayık ayranımızı hazırlıyoruz. Uzun raf ömürlü endüstriyel üretim ayranlar yoğurttan değil, süte su ve yoğurt mayası katılarak hazırlanmaktadır. Yayık ayranımız ise geleneksel yöntemlerle yoğurttan ve tamamen katkısız üretildiği için lezzetinin yanı sıra probiyotik içeriği ile de çok faydalı fermente bir üründür. Etin En İyisi kalitesi ile yayık ayranımızı tüm yemeklerinizin yanında afiyetle ve sağlıkla tüketebilirsiniz.

Afiyet olsun.
İçindekiler:
İnek sütünden yoğurt
İçme suyu
Deniz tuzu

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.