Yağlı Saçlar için Bakım Yağı (100ml) - Pelinka

246 TL

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kay...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır.

'Bad hair day' sizin için bir rutin mi oldu.. Yıkadın çıktın bir baktın yine yağlı. Zayıf, hacimsiz, yağlı içine kapanık saçların dünyayla bir barışamadı. Ne yaptıysan olmadı, ne yaptıysan yaranamadın. Pelinka saç bakım yağı, yağ dengeleyici özelliği ile normal ve yağlı saçlar için hafif akışkan kıvamda formüle edilmiştir. Saçı ağırlaştırmadan nemlendirir, hacim ve ışıltı verir. Antioksidan üzüm çekirdeği yağı saçı kökten güçlendiren biberiye yağı, dengeleyici ylang ylang ve ferahlatıcı ardıç yağıyla birleşiyor. İçeriğindeki biberiye yağıyla, saç derisine masaj yaparak uygulandığında kan dolaşımını hızlandırmaya ve saçların daha iyi beslenmesine yardımcı olur. E vitaminiyle zenginleştirilen %100 doğal formül saçların sağlıklı ve güçlü uzamasına katkıda bulunur.

Bu ürün %100 doğal hammaddelerle ve %100 saf uçucu yağlar ile formüle edilmiştir. Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya ve koruyucu içermez. Doğa dostudur. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Pompadan gerektiği kadar ürünü avcunuza ya da direkt saç diplerinize sıkınız. Saç dibinize masaj yaparak sürün. En az 15 dakika ve mümkünse 1 saat bekletiniz. Doğal bir şampuan ile yıkayıp durulayınız.

Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta saklayınız.
İçindekiler:
Üzüm çekirdeği yağı
Ceviz yağı
Çörekotu yağı
E vitamini
Ardıç yağı
Biberiye yağı
Ylang ylang

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.