Tütsülü Sucuk (Katkısız, 400gr) - Etin En İyisi

484 TL

Tütsü fırınında meşe odununda tütsülenerek aromasını kazanan tütsülü dana sucuk Eskitadında.com'da. Sidar Şef'in özel reçetesiyle, dinlendirilmiş yüksek kaliteli etlerimizden, taneden öğüt...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Tütsü fırınında meşe odununda tütsülenerek aromasını kazanan tütsülü dana sucuk Eskitadında.com'da.

Sidar Şef'in özel reçetesiyle, dinlendirilmiş yüksek kaliteli etlerimizden, taneden öğütülmüş baharatlar ve geleneksel yöntemlerle ürettiğimiz doğal fermente sucuktur. Doğal dana bağırsağına(barsağına) doldurulup özel tütsü fırınımızda meşe odununda tütsülenmektedir. Şefimizin özgün reçetesi ile haftalık taze üretilmektedir. Doğal sucuklarımız nitrit, nitrat, renklendirici gibi hiçbir E kodlu kimyasal madde içermez. Yoğun tütsü aromasını her lokmanızda hissedeceğiniz, özel üretim sucuklarımızı ızgarada ya da tavada afiyetle ve sağlıkla tüketebilirsiniz.

Bir kangal sucuk yaklaşık 400 gr. ağırlığındadır. Ürünün gramajı +-%20 oranında farklılık gösterebilir. Doğal bağırsağa(barsağa) basıldığı için ürünler arasında görüntü ve gramaj farkı olması normaldir.

Afiyet olsun.
İçindekiler:
Dana eti
Dana yağı
Kırmızı toz biber
Karabiber
Kimyon
Yenibahar
Tarçın
Kakule
Muskat
Sarımsak
Tuz

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.