Trakya Taze Kaşar Peynir (500gr) - Çiftçi

279 TL

"aysun the sütçü" vasıtasıyla tanıştığımız Çiftçi ailesinin Eski Tadında için özel olarak üretilmiş, diğer tüm ürümlerimiz gibi hiçbir katkı maddesi içermeyen Trakya taze kaşar peyniri. Taze ...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

"aysun the sütçü" vasıtasıyla tanıştığımız Çiftçi ailesinin Eski Tadında için özel olarak üretilmiş, diğer tüm ürümlerimiz gibi hiçbir katkı maddesi içermeyen Trakya taze kaşar peyniri. Taze kaşar peyniri, ülkemizde tüketimi de oldukça çok olduğu için lezzet ve kalite açısından çok geniş bir aralıkta üretimi yapılan bir üründür. Taze kaşarımızı denediğinizde, lezzet farkını çok hızlı bir şekilde fark edeceğinizi düşünüyoruz, çocukların hem dilim dilim hem de tost içerisinde çok severek tükettikleri kaşar peynir, doğru üretildiğinde iyi bir protein kaynağıdır. 10-12 litre sütten 1 kg taz kaşar üretimi yapılmaktadır.


Afiyet olsun.

İçindekiler:
Pastörize inek sütü
Tuz
Peynir mayası

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.