Taze Baharatlı Antrikot (480gr) - Etin En İyisi

575 TL

Hayvanın sırt kısmında bulunan 3. ve 10. kaburga arasından çıkarılan , %9 yağ oranıyla mermerimsi bir yapıda, "dry aged" dinlendirdiğimiz çok lezzetli bir ettir. Taze kekik, taze biberiye, sa...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Hayvanın sırt kısmında bulunan 3. ve 10. kaburga arasından çıkarılan , %9 yağ oranıyla mermerimsi bir yapıda, "dry aged" dinlendirdiğimiz çok lezzetli bir ettir. Taze kekik, taze biberiye, safran ve hardalla etin çevresine kaplama yaparak çok daha aromatik lezzete kavuşturduğumuz taze baharatlı antrikotumuz ızgara ve mangalda pişirmek için idealdir. Pişerken taze baharatların etrafa yaydığı aromatik koku iştahınızı daha da arttıracak.

Önemli Not: Antrikotlarımız özel kesimdir. Ürünün görseli resimdekinden farklılık gösterebilir.

Bir pakette 2 dilim bulunur. Ürünün gramajı +-%10 farklılık gösterebilir.
0-4 derece buzdolabında vakumlu paketi açılmadan 4 gün, -18 derece buzlukta 3 ay saklanabilir. Donuk ürün çözüldükten sonra tekrar dondurulmamalıdır.

Afiyet olsun.
İçindekiler:
Dana eti
Tereyağı
Taze kekik
Taze biberiye
Hardal
Karabiber
Kişniş
Safran

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.