Selülit Önleyici Krem (50ml) - Pelinka

192 TL

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kay...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır.

Antioksidan ve vitaminlerce zengin jojoba, üzüm çekirdeği ve susam yağı ile formüle edilen bu krem cildinizin pürüzsüz görünmesini sağlar. Portakal bahçelerinin tazeliğini, biberiyenin yakıcı kokusu bu formülde bir araya gelip sizin için harika bir sinerji oluşturuyor. Doğanın kucağından size ulaştırdığımız bu krem cildinizi canlandırır, elastikiyetini ve sıkılığını artırır. Etkiyi artırmak için at kılı fırça ile cildi fırçalamayı tavsiye ederiz.

Pelinka ürünleri %100 doğal hammaddelerle ve %100 saf uçucu yağlar ile formüle edilmiştir. Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya ve koruyucu içermez. Doğa dostudur, vegan kullanımına uygundur ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Yeterli miktar kremi cildinize masaj yaparak uygulayınız. Masaj sonrası, at kılı fırça kullanırsanız daha da etkili olacaktır.

Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta saklayınız.
İçindekiler:
Shea yağı
Hindistan cevizi yağı
Kayısı çekirdeği yağı
Üzüm çekirdeği yağı
Hint yağı
Zeytin yağı
Susam yağı
Bal mumu
E vitamini
Nane yağı
Biberiye yağı
Okaliptus yağı
Ardıç yağı
Portakal yağı

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.