Organik Tarhana (400gr) - İyisi Organik

155 TL

Geleneksel çorba lezzetlerimizinden tarhanayı en doğal ve en besleyici hali ile sizlerle buluşturuyoruz. Pestisit içermeyen organik mevsim sebzelerinden geleneksel yöntemlerle hazırladığımız tarhan...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Geleneksel çorba lezzetlerimizinden tarhanayı en doğal ve en besleyici hali ile sizlerle buluşturuyoruz. Pestisit içermeyen organik mevsim sebzelerinden geleneksel yöntemlerle hazırladığımız tarhanamızın hamuru ekşi maya ile 21 gün mayalandırılıyoruz ardından kurutulup taş değirmende öğütüyoruz. Tamamen doğal içeriği ile hiçbir katkı ve koruyucu içermeyen tarhanamız, yüksek besin değeri ve fermente özelliği ile bağışıklığınızı desteyecek, kış aylarında içinizi ısıtıcak.

*Eskitadında.com'da üreticilerin tüm ürünleri incelenir, yalnızca içerisinde hiçbir katkı maddesi içermeyen ürünleri satılabilir.

Afiyet olsun.
İçindekiler:
Organik tam buğday unu
Organik kırmızı biber
Organik kuru soğan
Organik yoğurt
Organik kuru nane
Organik ekşi maya
Deniz tuzu

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.