Organik Kapari (60gr) - Datça Murat Çiftliği

92 TL 73,6 TL

Organik kapari Eskitadında.com'da. Ege Bölgesinden doğada kendiliğinden yetişen kapari bitkisinin meyvelerinden toplanan "Organik Kapari"miz kaya tuzu ve su ile en doğal haliyle sizlere...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Organik kapari Eskitadında.com'da.

Ege Bölgesinden doğada kendiliğinden yetişen kapari bitkisinin meyvelerinden toplanan "Organik Kapari"miz kaya tuzu ve su ile en doğal haliyle sizlere sunulmaktadır. Özellikle salatalara ve et yemeklerine lezzet ve renk katan organik bir üründür.

Kapari dikenli bir bitki türü olup halk arasında kullanılan pek çok ismi vardır. Bunlar; gebre otu, kedi tırnağı, karka kavunu, menginik, keper ve hint hıyarıdır. Kapari Akdeniz mutfağının lezzetli meyvelerinden biridir. Ülkemizde ağırlıklı olarak Ege ve Akdeniz bölgesinde dünyada ise Batı Asya, Afrika özellikle İspanya'da bol miktarda yetişmektedir.

Saklama Koşulları: Güneş görmeyen, serin ve rutubetsiz bir ortamda muhafaza edilmelidir.

Afiyet olsun.
İçindekiler:
Organik kapari
Kaya tuzu

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.