Organik Dana Kıyma (250gr) - Etin En İyisi

265 TL

Sidar Şef’in besi danışmanlığı yaptığı AB onaylı Sakarya'daki kardeş çiftliğimiz "Organik Süt ve Besi Çiftliği’nden" organik kıyma. Hayvan refahına uygun alanlarda, serbest besi yöntemi...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Sidar Şef’in besi danışmanlığı yaptığı AB onaylı Sakarya'daki kardeş çiftliğimiz "Organik Süt ve Besi Çiftliği’nden" organik kıyma.

Hayvan refahına uygun alanlarda, serbest besi yöntemi ile sadece organik yemlerle beslenen hayvanların, hormonsuz, antibiyotiksiz, GDO’suz etlerinden hazırlanıyor, güvenle sizlerle buluşuyor. Yüksek besin değeri, her kaşıkta kendini hissettiren doğallığı ve organikliğini kanıtlayan sertifikasıyla çok değerli bir lezzet. Bu özel organik kıyma, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanmış uluslararası denetleme kuruluşları tarafından, sertifikalandırma şirketi Orser tarafından sertifikalandırılmıştır ve düzenli denetimlerden geçmektedir.

Afiyet olsun.
İçindekiler:
Organik dana eti

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.