Organik Biber Salçası (660ml) - İyisi Organik

295 TL

Yemeklerin vazgeçilmez lezzeti biber salçamız, doğa dostu üretimle organik tarım ilkeleri kullanılarak katkısız olarak üretiliyor. Üretiminde sadece özenle yetiştirdiğimiz kapya biberlerimiz kullan...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Yemeklerin vazgeçilmez lezzeti biber salçamız, doğa dostu üretimle organik tarım ilkeleri kullanılarak katkısız olarak üretiliyor. Üretiminde sadece özenle yetiştirdiğimiz kapya biberlerimiz kullanılıyor. Yoğun kıvamlı tatlı biber salçamızı çok çeşitli tariflerinizde dilediğinizce kullanabilirsiniz. Salçanızı kavanozdan tahta ve kuru kaşıkla almaya, ilk kullanımının ardından, kavanozun üzerine 1-2 çorba kaşığı sızma zeytinyağı gezdirip, kapağı kapalı şekilde buzdolabında saklamaya dikkat etmenizi öneririz. Böylece, salçanın havayla temasını ve küflenmesini en doğal yöntemle kesmiş olursunuz.

*Eskitadında.com'da üreticilerin tüm ürünleri incelenir, yalnızca içerisinde hiçbir katkı maddesi içermeyen ürünleri satılabilir.

Afiyet olsun.
İçindekiler:
Organik kapya biber

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.