Organik Avokado (1 adet, 130-170gr) - Datça Murat Çiftliği

49 TL 39,2 TL

Datça Murat Çiftliği'nin tüm katkısız ürünleri Eskitadında.com'da. Antalya Çıralı bölgesindeki üreticilerimizden gelen Organik Avokadolarımızı sofralarınıza ulaştırıyoruz. İsterseniz salat...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Datça Murat Çiftliği'nin tüm katkısız ürünleri Eskitadında.com'da.

Antalya Çıralı bölgesindeki üreticilerimizden gelen Organik Avokadolarımızı sofralarınıza ulaştırıyoruz. İsterseniz salatalarınıza ekleyebilir, isterseniz de sarımsak tozu, tuz, karabiber ve limon suyu ile karıştırarak kızarmış ekmek üzerine sürerek kahvaltılarınızda tüketebilirsiniz. Faydaları saymakla bitmeyen organik avokadoyu sitemizden güvenle sipariş edebilirsiniz.Üretiminde herhangi bir ilaçlama veya kimyasal kullanılmamıştır.

Ürün: Organik Avokado
Miktar: 1 Adet(Yaklaşık Gramajları 130 - 170 gr aralığındadır)
Menşei: Türkiye / Yerli Üretim
Saklama Koşulları: Avokadonuz sert ise daha çabuk olgunlaşması için bir kese kağıdında elma ile birlikte bekletebilirsiniz. Olgunlaşmamış avokadolarınızı buzdolabında muhafaza etmeyiniz.

Afiyet olsun.
İçindekiler:
Organik avokado

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.