Ölmez Otu Göz Çevresi Kremi (15ml) - Pelinka

312 TL

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kay...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır.

Çiçekleri çok uzun süre yaşayan altın rengi ölmez otunu Karacabey'in verimli tarlalarına ektik. Uzun süreli yaşlanma karşıtı özellikleri damıtılarak ve farklı uçucu yağlar ile birleştirilerek yenileyici bir formül yarattık ve zamanın etkilerini tersine çevirdik. Göz çevresinin aydınlanması ve şişliklerin azaltılmasını sağlar. Bakışlarınıza canlılık katar, cildinizi korur, besler, yaşlanma belirtilerini önler.

%100 doğal soğuk sıkım ve %100 saf uçucu yağlar ile formüle edilmiştir. Bu üründe paraben, silikon, SLS, SLES, ALS (SÜLFAT), petrol türevleri, mineral yağlar, parafin, vazelin, EDTA, parfüm, renklendirici, yapay koruyucu ve zararlı kimyasallar kullanılmamaktadır. Doğa dostudur. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
İçindekiler:
Avakado yağı
Hodan yağı
Ölmez (altın) otu yağı

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.