Limon Kolonyası (100ml) - Pelinka

132 TL

Eski Tadında limon kolonyalarımız limon esansı değil, %100 saf limon uçucu yağı içerir. Bu aromaterapik yağ ile hazırlanan kolonyamız limon yağının canlandırıcı özelliğini ve limon bahçelerinin fer...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Eski Tadında limon kolonyalarımız limon esansı değil, %100 saf limon uçucu yağı içerir. Bu aromaterapik yağ ile hazırlanan kolonyamız limon yağının canlandırıcı özelliğini ve limon bahçelerinin ferahlığını taşırken, eski zamanlardaki kolonyaları hayatımıza geri getirir.

Pelinka ile birlikte ürettiğimiz Eski Tadında limon kolonyalarımız limon esansı değil, %100 saf limon uçucu yağı içerir. Bu aromaterapik yağ ile hazırlanan kolonyamız limon yağının canlandırıcı özelliğini ve limon bahçelerinin ferahlığını taşırken, eski zamanlardaki kolonyaları hayatımıza geri getirir.

80° alkol özellikli limon kolonyalarımız temiz ve sağlıklı kalmanıza yardımcı olacak. Pratik ambalajı ve püskürtme özelliği ile evinizden, çalışma alanlarınızdan ve çantanızdan ayırmayacağınız harika bir doğal çözüm olacaktır.

Pelinka markalı kozmetik ürünlerimiz T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır.
İçindekiler:
Denature alkol
Distile su
Limon kabuğu yağı

1 kişi oy verdi 5/5 ortalama 5 yıldız aldı

YORUMLAR

C. E. Y.
09.12.2021

Müthiş bir kolonya. Mis gibi kokuyor. Ancak fısfıs uçları birazhızlı bozuluyor. Bu nedenle büyük şişede sattıklarınızı almayı tercih ediyorum.