Lavanta Sabunu (110gr) - Pelinka

114 TL

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kay...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır.

Geleneksel yöntemlerden farklı olarak kaynatmadan ve doğal içeriklerle el işçiliğiyle üretilen Lavanta Sabunu, büyük, kremsi ve yoğun köpüğüyle cildi kurutmadan nazikçe temizler. Hafif lavanta kokusu içine eklenen lavanta esansiyel yağından gelir. Besleyici zeytinyağı ve nemlendirici hint yağına, rahatlatıcı lavantanın dokunuşunun eklendiği bu özel sabun kuru ciltleri temizleyerek nemlendirir ve yatıştırır. Ciltteki ton farklılıklarını dengelenmesine yardımcı olur, ipeksi bir yumuşaklık bırakır. Yüz temizliğinde severek kullanacağınız lavanta sabununun banyo keyfide vazgeçilmezdir.

Sabunu su ile elinizde ovalayarak köpürtüp cildinizi temizleyiniz. Ardından bol su ile durulayınız.

Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Sudan uzak muhafaza ediniz. Nemli ortamda bırakmak sabununuzun çabuk tükenmesine sebep olur.
İçindekiler:
Hindistan cevizi yağı
Zeytinyağı
Hint yağı
Lavanta yağı
Gliserin/ sodium cocoate
Sodium olivate
Sodium castorate
Lavandula Hybrida Oil
Glycerin

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.