Canlandırıcı Masaj Yağı (100ml) - Pelinka

246 TL

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kay...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır.

Antioksidan ve vitaminler açısından zengin üzüm çekirdeği yağı, portakalın tatlı kokusu ve çocukluğumuzu anımsatan tarçın kokusu ile bir araya gelip bu lüks bir ruh hali yükseltici karışımı ortaya çıkardılar. Hem vücudunuzu hem de ruhunuzu canlandırıyor. Portakalın canlandırıcı etkisi ile enerjinizi yükseltip, masaj için ideal kayganlığı sağlarken, enerji verir, cildinizi tazeler ve ferahlatır. Kolay emilimiyle Avrupa Farmakopesine uygun teröpatik %100 saf esansiyel yağların faydalarını vücudunuza bırakıyor.

Bu ürün %100 doğal hammaddelerle ve %100 saf uçucu yağlar ile formüle edilmiştir. Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya ve koruyucu içermemektedir. Vegan ve doğa dostudur. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
İçindekiler:
Susam yağı
Kayısı çekirdeği yağı
Üzüm çekirdeği yağı
E vitamini
Portakal yağı
Tarçın yağı

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.