Ayak Bakım Balmı (50ml) - Pelinka

132 TL

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kay...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır.

Topuklu ayakkabı üzerinde bir bankada, spor ayakkabı ile belki 5 saat ameliyathanede, tüm gün bizi taşıyan ve en çok yorulan ayaklarımızı hadi gelin şımartalım. Yoğun kıvamlı ayak balmınızın içindeki kantaron yağı ve susam yağı çatlak topuklarınızı onarır ve yumuşatır. Çay ağacı yağı ve okaliptüs yağının ferahlatan etkisi ayaklarınızı şefkatle sararken siz de günün yorgunluğunu çıkarın.

Bu ürün %100 doğal hammaddelerle ve %100 saf uçucu yağlar ile formüle edilmiştir. Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya ve koruyucu içermemektedir. Doğa dostudur. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
İçindekiler:
Hindistan cevizi yağı
Zeytinyağı
Susam yağı
Balmumu
Kantaron yağı
E vitamini
Çam terebentin
Nane yağı
Çay ağacı yağı
Okaliptus yağı

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.