At Kılı Fırça (1 adet) - Pelinka

246 TL

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kay...

İstanbul içi saat 11:00'e kadar verilen siparişleriniz gündüz veya akşam, 16:00'ya kadar verilen siparişleriniz akşam teslimat seçeneği ile aynı gün kapınızda. 16:00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişleriniz aynı gün kargoda.

Sipariş Hattı: 444 3 157 / WhatsApp: 0532 211 1993

Bu ürünü hemen telefonla ya da WhatsApp ile sipariş verebilirsiniz

Katkısız kişisel bakım ürünleri üreticisi Pelinka'nın ürünleri Eskitadında.com'da. Pelinka markalı kozmetik ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine kayıtlıdır.

Kuru fırçalama, ilk olarak antik Yunanistan'da ve daha sonra Türkiye, Rusya ve İskandinavya hamamlarında kullanıldığına inanılan asırlık bir banyo öncesi ritüeldir. Kendinizi harika hissettirmenin yanı sıra, mevcut rutininize dahil etmek son derece kolaydır. Kuru fırçalama, esas olarak, atıkları toplamaktan ve kana taşımaktan sorumlu olan ve cildi canlandıran lenfatik sistemi uyararak vücudu detoks etmenin bir yolu olarak kullanılır. Aynı zamanda selülit üzerinde sahip olabileceği inanılmaz etkileri de göstermiştir; dolaşım yoluyla selüliti önleme ve yumuşatma, toksinlerin yok edilmesi ve ölü deri hücrelerini süpürme.

*Eğer kıl dönmelerinden şikayetçiyseniz at kılı fırçasıyla kıl dönmesi problemlerine veda edebilirsiniz.

*Kan dolaşımını hızlandırır.

*Selülitli görünümü azaltır.

*Ölü deriyi temizler.

*Stres seviyesini düşürür.

*Lenfatik sistemi destekler.

*At kılı fırçası kan akışını hızlandırır. Bu sayede cildiniz daha sıkı ve canlı görünür. Gözenekleri açar.

Kuru fırçalama için doğal ve doğru sertlikte kıl kullanılması çok önemlidir. Plastik içermez. Doğayı kirletmez. El bandı ile kolay kullanım sağlar.

1: Fırçalayın : Fırçalamadan önce cildinizin kuru ve ürün içermediğinden emin olun. Orta basınç kullanarak kalbinize doğru (doğal lenf akışları yönünde) fırçalayarak başlayın. Ayağımızdan başlıyoruz ve bacaklarımızı yukarı doğru hareket ettirirken kısa, küçük vuruşlarla fırçalarız. Kalbinize doğru kısa, küçük vuruşlarla kollarınızda aynı hareketi izleyin. Karnınız, göğsünüz ve alt bölgeniz için, saat yönünde daha hafif bir hareketle fırçalayın. Fırçalama kendi başınıza ve sadece 3-5 dakika ayırarak yapabileceğiniz kolay ve keyifli bir rutin olacak. Çoğu uzman, enerji verici nitelikleri nedeniyle gece yerine sabahları kuru fırçalamayı önermektedir. Kuru fırçalamanın altın kuralı, fırçayı kalbinize doğru hareket ettirmektir. Kuru fırçalama günlük bir ritüel olmak zorunda değildir, özellikle cildiniz hassassa daha pürüzsüz ve sıkı bir cilt için haftada en az bir kez kuru fırçalamayı deneyin. Kuru fırçalama işleminizin ardından cildiniz hafif bir şekilde kızarabilir. Bu normaldir, ancak çok fazla kızardığını düşünüyorsanız gereğinden fazla bastırarak uygulamış olabilirsiniz. Cildinizde hassasiyet yaratmamak ve tahriş oluşturmamak adına fırçanızı daha az baskı ile uygulamaya dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

2: Duş alın :Vücudunuzdan yeni soyduğunuz ölü cilt hücrelerinden kurtulmak için duş alabilirsiniz. Pelinka'nın sabunları cildi kurutmadığı için tavsiye ederiz. Fırçalamadan hemen sonra cildinizde hassasiyet hissediyorsanız, duşta sıcak su yerine ılık su kullanmayı deneyiniz.

3: Nemlendirin: Daha etkili bir sonuç için fırçalamadan sonra ya da duştan sonra, Pelinka orman esintili masaj yağı veya selülit önleyici krem uygulamanızı tavsiye ederiz. Eğer bunları sevmediyseniz, en azından vanilyalı el ve vücut kremi ya da canlandırıcı masaj yağı ile cildinizi nemlendiriniz. Kuru fırçalama cildinizi kurutabilir (şaşırtıcı olmayan bir şekilde), bu nedenle nem bariyerinizi yenilemek ve o yumuşaklığı kilitlemek ve kuru fırçadan yeni aldığınız cildinizi parlatmak için biraz zaman ayırınız. Masaj yağını duştan sonra kullanmayı öneriyoruz çünkü kuru cildi nemlendirmek ve yatıştırmak için özellikle iyidir.

Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Yıkamayınız. Nemli ortamda bekletmeyiniz. Kuru fırçalama içindir.
İçindekiler:
Doğal geri kazanılmış at kılından üretilmiştir.

YORUMLAR

Henüz bir yorum yapılmamış.